Szemöldök styling, ahogyan te szeretnéd

Szemöldök styling, ahogyan te szeretnéd

Az Xbeauty – The Salon  lehetőséget kínál hogy szemöldök specialistáink segítségével megtaláld az ízlésednek és szemöldöködnek legideálisabb formázási módszerét. A szemöldök vastagságának, sűrűségének és a vendég kívánságának megfelelően kínálunk különböző alternatívákat a tökéletes szemöldök eléréséhez.

Út álmaink tökéletesen ívelt szemöldökéhez…

Az egyik  különleges eljárás a cérnás szemöldök szedés. Az ókori Közel-Keleten és Dél-Ázsiában ezt a módszert évszázadok óta használják. Ez egy egyszerű, viszonylag fájdalommentes és természetes alternatíva a gyantázásra.
A cérnázás legnagyobb előnye kétségtelenül a gyönyörű, határozott szemöldök. A módszer extra pontos és az eljárással a tüszőből eltávolítható a legrövidebb nem kívánt szőrzet is. Nem hagyja ott a félig kinőtt, kóbor szőrszálakat.
A szőrszálat egyenesen kihúzza a gyökeréből, vegyi anyagok használata nélkül. A csipesszel ellentétben a legkisebb szőrszálakat is kiszedi. A nemkívánatos mikroszálak kihúzására is képes, ezért alaposabb, mint a hagyományos csipesz. A bőr olyan sima lesz, mintha borotváltuk volna. A technika egyszerűnek tűnik, mégis érdemes szakemberre bízni, hiszen nagyon nagy precízitást igényel, hogy a megfelelő szálakat távolítsuk el.
Az arc bármely részén elvégezhető a folyamat. A leggyakoribb a szemöldök, de az állat, a bajuszt, a homlokot, nyakat, és az arcod oldalát is cérnázhatjuk.

Hagyományos gyantával nem ajánlatos az arc területének szőrtelenítése azonban a wax:one hot wax terméke innovatív és egyedülálló módszerének köszönhetően. A bőrt nem szárítjuk a kezelés előtt, mint más a piacon található gyanták esetén, hanem olajozzuk . Biztosítjuk, hogy a wax nem a bőrhöz, hanem a szőrhöz tapad. A bőr felülete sértetlen marad , és nem nyúlik, ezért az arc területét is nyugodt szívvel szőrteleníthetjük.

Hogyan érdemes érkezni a szemöldök stylingra?

A szemöldök legyen minél jobban kinövesztve. Ha a szemöldök formájának átalakítása a cél, a legtökéletesebb eredmény kialakításához a szakembernek tudnia kell, hogy “miből” dolgozik és milyen az alap formája, állapota a szemöldöknek.

Meddig tart a folyamat?

Az első alkalom (a forma megtervezése – kialakítása) festéssel együtt kb. 35 percet vesz igénybe, ezt követően a teljes folyamat kb. 15 percet vesz igénybe. A test többi részén eltérő.

Milyen gyakran kell szedni a szemöldököt a megtervezett forma kialakításához és megtartásához?

A szőr visszanövése személyenként változhat. A forma megtartása  szalonunkban cérnázással és waxolással is könnyebb (és fájdalom mentesebb), mint a szőrtelenítés más módszereivel. Mivel a cérnázás  hihetetlenül pontos, képes kiszedni a legrövidebb szőrszálakat is, csak úgy mint a speciális wax:one hotwax. Mindkét eljárás egyszerre távolítja el az összes nem kívánt szőrszálat, ellentétben a csipesszel. Ennek köszönhetően egyszerre nőnek vissza. Ahhoz, hogy a szemöldököt tökéletes állapotban tartsuk, kettő-négy hetente ajánlott ismételni. Minél többször ismételjük a folyamatot egymás után, annál ritkábban kell idővel szedni.

Fájdalmas az eljárás?

Kevésbé fájdalmas, mint egy hagyományos gyantázás. Gyantázással a fájdalom általában a bőr húzásából és nyújtásából ered. Amikor a lasso-szerű szál kirántja a szőrt, az dörzsölő, kicsit csipős, de semmi rendkívül fájdalmasat nem érzünk. A test különböző részei eltérő érzékenységgel rendelkeznek, így a finomabb bőrű területek fájdalmasabbak lehetnek.

Related Blogs

Posted by rieckek | 2018-03-26
A göndör haj tudománya
Mindenki, aki göndör hajjal született, életében legalább egyszer felsóhajt: bárcsak egyenes lenne…. A kitört fogú fésű, a csomókkal vívott harc, az esőben tönkrement frizura – ki ne gondolna arra, hogy...
Posted by rieckek | 2018-03-24
Multi-masking, ápolás a hajad igényeire szabva
A Davines The Circle Chronicles egy gyönyörű mese a hajápolásról és a hozzá tartozó természetes anyagokról. Ugyanakkor minden a te hajadon válik valóságossá! Ismerd meg a multi-masking koncepcióját! A fejbőr és...
hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar