A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

2024 PANTONE SZÍNE - PEACH FUZZ

Peach Fuzz - Miért pont ez a szín?


A Pantone minden évben kiválaszt egy színt, amelyet az adott év stílusát, hangulatát és irányvonalát képviseli. A 2024-es év színének kiválasztása nem véletlenül esett a Peach Fuzz-ra. Ez a lágy, barackos árnyalatú szín olyan érzetet kelt, mintha egy meleg napsütéses délutánon sétálnánk a gyümölcsös kertekben. Az élénk, de mégis szelíd árnyalat kiválóan tükrözi a reményt, a frissességet és a pozitív energiát.

A Peach Fuzz egy olyan szín, amely könnyen beilleszthető a mindennapi öltözködésünkbe. A lágy árnyalatnak köszönhetően kiválóan kombinálható más színekkel is. A fehér, a krém, a szürke és a kék színű ruhadarabok tökéletesen harmonizálnak vele, és együtt egy letisztult, friss megjelenést teremtenek.

A színt akár kiegészíthetjük ékszerekkel is, például arany vagy ezüst kiegészítőkkel, hogy még inkább kiemeljük a Peach Fuzz ragyogását.

Kreativitás és Inspiráció - Miben segíthet a Peach Fuzz?


A Peach Fuzz nem csak egy szín; ez egy érzés, egy hangulat, amely inspirációt és kreativitást hozhat az életedbe. Ez a meleg, vidám árnyalat segíthet fokozni a pozitív energiát, és segíthet elűzni a szürke hétköznapok unalmát.

Ezeket a CND VINYLUX árnyalatokat válaszd:

CND Vinylux UNINHIBITED

 - Krémes. világos pasztell barack.

CND Vinylux RULE BREAKER

- Csodás tavaszi pasztell barack.