A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

City Lights kollekció és egy kis összehasonlítás

                                          

Egy kis csillogás sosem árt! A Creative Play kollekció új színei egytől-egyig ragyogóak, ezt garantáljuk.
Ebben a cikkben pedig összehasonlítottuk pár másik gél lakkal a Creative Play Gel termékcsaládból, így ti is meg tudjátok nézni, mennyire hasonlóak más árnyalatokkal. Bár néhol nem volt egyszerű színeket találni az összehasonlításhoz, de ez egyben jó, hiszen biztos nem lesz a készletedben két egyforma szín!

                                                  

  

A Tinsel Townban rengeteg arany glitter található, az alapja viszont színtelen, így ha szeretnéd, akkor 1 rétegben akár más árnyalatokra is fel tudod vinni, így feldobva azokat!

 

 

 

 

A Party Girl egy kissé fémes rózsaszín, és bevallom őszintén, nem igazán sikerült olyan árnyalatot találni, ami egy kicsit is hasonló lenne hozzá, csak a fémeshatást sikerült megtalálnom másban.

 

 

 

 

 

 

A Coin Drop szintén fémes darabja a kollekciónak. Az ezüst alapban kis pelyhek vannak, amik segítségével elkerülhető, hogy felvitel után csíkos hatása legyena gél lakknak.

 

 

 

 

 

 

A Night Light a személyes kedvencem a kollekcióból. A grafiszürke alapban megannyi kis arany pehely található, emiatt olyan hatása van, mintha az éjszakai városi fényeket viselné az ember lánya a körmein. 

 

 

 

 

 

 

Az Envied Green a tökéletes karácsonyi zöld. Nagyon mély, pelyhes zöld, kissé fémes hatást kap ennek köszönhetően. Két rétegben tökéletesen fed, ahogy a többi szín is a kollekcióból. 

 

 

 

 

 

 

És ha az Envied Green a tökéletes karácsonyi zöld, akkor bizony a Red Rush kiérdemelte nálam a tökéletes karácsonyi piros címet. Nem a tipikus Ferrari piros árnyalat, hanem kissé narancsos, kissé fémes, olyan, mintha maga lenne a tűz. 

 

 

 

 

Cikk szerzője:
Fischer Ciska

Tartalomhoz tartozó címkék: #CND gél lakk #gél lakk