A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom
Menü

CND csomagajánlatok professzionális felhasználóknak!

Nyiss új szalont vagy cseréld le a meglévő alapanyagaidat CND Shellac vagy CND Creative Play leoldható, amerikai és prémium gél lakkokra!

Ezeket a csomagajánlatok olyan körmösöknek dolgoztuk ki, akik szeretnének elindulni a CND prémium világában, exkluzív és amerikai minőségű műköröm-alapanyagokkal dolgozni. Nézd át a lenti ajánlatokat alaposan. Válaszd a CND Shellac színskála bővítés csomagot és kápráztasd el vendégeidet a rengeteg új árnyalattal. Ha nincs még CND LED lámpád, akkor mindenképp a LED lámpa csomagot válaszd, mert ehhez a csomaghoz a tetszőlegesen kiválasztott árnyalatokhoz ajándékba adjuk a lámpát neked. Így a legújabb CND LED lámpával tudsz dolgozni szalonodban, amely már sokkal kényelmesebb, akár pedikűrhöz is. Legyenek állandó vendégeid egészséges természetes körmökkel és készíts tartós CND manikűröket a természetes körömlemez felületének megreszelése (mattítása, bufizása) nélkül. A CND Shellac és Creative Play gél lakkok tartósságához elég csak CND ScrubFresh időszakos vízelvonó és előkészítő folyadékkal.

Válaszd a CND Shellac, akár 5 perc alatt leoldható gél lakkot, ha igazán prémium, kifinomult és igazi kis ékszerdobozzá szeretnéd kialakítani a szalonodat. Így egy magasabb szintű és igazán exkluzív körömszalon szolgáltatást tudsz majd nyújtani prémium termékekkel, hiszen a CND Shellac körömbarát gél lakkok kizárólag szakipari felhasználók számára érhetőek el.

Válaszd a CND Creative Play gél lakkot, ha a hagyományos gél lakkozást szereted ultraintenzív és játékos árnyalatokban. A CND lekerekített ecsetével (amely közel 400 szőrvéggel rendelkezik), igazán könnyűvé, precízzé és gyorssá teszi a felvitelt.

További csomagajánlatainkat IDE KATTINTVA tudod elérni!

Rendezés:

Keresés