A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

CND Shellac vagy gél lakk az izgalmas színek kedvelőinek

Meguntad, hogy körmeidről már két nap után lepattogzik a lakk? Tartós megoldást keresel, melyet akár otthon is bevethetsz az igényes körmök érdekében? A CND Shellac nem gél lakk, mégis a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha tartós, élénk színeket szeretnél viszontlátni körmeiden és nem bajlódnál néhány naponta a lakkozással. 

A körmök stílusossá varázsolása nem újkeletű dolog, hiszen már évezredekkel ezelőtt is arra törekedtek az emberek, hogy ilyen módon tegyék megjelenésüket még vonzóbbá. Ugyan egykoron kizárólag az előkelő réteg tagjainak sajátja volt a körmök díszítése, de ma már bárki számára elérhető luxus a gél lakkokkal elérhető csodás hatás. A CND Shellac a gél lakk kategóriában egyedülálló színvonalat biztosít, és UV lámpa alatt kötve minimum két héten keresztül kifogástalan végeredményben gyönyörködhetsz.

Akár otthoni használatra is beszerezhetőek azok a profi alapanyagok és eszközök, melyekkel a szalonokban találkozhatsz. Ha tehát nem költenél havi szinten komoly összegeket a műköröm készítésre vagy egyszerűen a körömlakkozásra, akkor az otthonra is beszerezhető szettek, lakkok bizonyulnak a legjobb döntésnek. Az ápolt körmök kétségkívül hozzájárulnak a vonzó megjelenéshez, ezért egyetlen nőnek sem érdemes lemondani azok előnyeiről.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek sokszor a kezek ápoltságáról alkotnak ítéletet, s ezeket pedig lehetetlen takargatni a mindennapokban. A CND Shellac a gél lakk kategórián belül kiváló minőségben áll rendelkezésre, ráadásul olyan tartós, mint a zselé. Nincs szükség a saját körmök csiszolására, és ha meguntad a választott színt, akkor öt perc alatt leoldhatod, hogy egy másikat próbálj ki. A márka egyébként gazdag színválasztékkal áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja azt a színvilágot, árnyalatot a kínálatban, amely ízlésének vagy éppen az alkalomnak a leginkább megfelelő.

A tartós gél lakk már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló színvonalat nyújt, méghozzá megfizethető áron. Az online rendelés kényelmét kihasználva professzionális felhasználóknak néhány kattintással megrendelhető a kiváló alapanyag és a hozzá szükséges UV lámpa. Lakossági vásárlóinknak pedig szintén tartós megoldást nyújt a CND Vinylux körömlakk. Varázsolj igényes körmöket magadnak, és gyönyörködj bennük akár 7 napon át!

Tartalomhoz tartozó címkék: #CND gél lakk #gél lakk