A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

CND UPCYCLE CHIC

Hat varázslatos, jól kihasználható árnyalat, ami a fenntarthatóság és a divatos kreativitás harmóniáját ünnepli. Tökéletes tisztelegés az újrahasznosított divat világában fellelhető vonzerő és eredetiség előtt. Ez az UPCYCLE CHIC kollekció.

A kollekció 6 limitált kiadású, luxus őszi árnyalatot kínál, kiegészítve a forró cappuccinók, a kopott farmerek és az őszi lombok érkezését. A kopott élek, foltos textúrák és masszív vonalak ihlette a környezettudatos megjelenést, a CND legújabb kollekciója, az Upcycle Chic felöleli az igazi szépséget a tökéletlenségben. A hat új árnyalat meleg földszínekkel és hideg pasztellszínekkel érkezik.

·         TEAL TEXTILE: A CND Teal Textile krémes világoskék ezernyi égszínkék csillámmal megfűszerezve, így megőrizve az elegáns hatást.

·         WHAT’S OLD IS BLUE AGAIN: A CND What's Old Is Blue Again krémes, mesés tengereket idéző azúrkék, melyre újra és újra vágyni fogsz.

·         RAGS TO STITCHES: A CND Rags to Stiches világos olivazöld arany fénnyel, mely minden öltözetet kiemel.

·         LEATHER GOODS: A CND Leather Goods az eszpresszó melegségét és kellemes kifinomultságot kölcsönzi körmeidnek.

·         NEEDLES & RED: A CND Needles And Red igazi vampy bordó, tele fekete csillámmal, hogy újradefiniálja a hódítást!

·         SILKY SIENNA:  A CND Silky Sienna a tökéletes sütőtök narancs, mely az őszi szezon pazar hangulatát testesíti meg.