A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Paraméterek

Kategóriák Styling / Finish
Termékcsalád More Inside
Termék címkék:
#formázás

Davines Sea Salt Spray

Ár:
8.990 Ft (7.079 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MISSS250
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Davines

Tengeri só tartalmú Davines hajformázó spray, amely tömeget és matt hatást biztosít a hajnak. Textúrát és extrém volument ad, könnyen formázható. Strand hatású haj is készíthető vele.

Leírás

Tengeri só tartalmú Davines hajformázó spray, amely tömeget és matt hatást biztosít a hajnak. Textúrát és extrém volument ad, könnyen formázható. Strand hatású haj is készíthető vele.

Használata:

Formázáshoz fújd nedves hajra, hogy tömeget növeljen. Száraz hajra is használható volumen növeléshez és matt hatáshoz.  A haj sűrűségétől, hosszától és a kívánt hatástól függően 3g és 5g közötti mennyiséget vigyél fel a hajra a termékből.

Aktív természetes összetevői:

Extra tápláló összetevő

A More Inside termékcsalád:

A More Inside formázó család a kézműves munka értékét helyezi előtérbe, a termékek összetétele pedig a kreatív munkát teszi lehetővé.

A Davines számára a formázás olyan művészet, mely a legtöbbet hozza ki a felhasználó kreativitásából és egyéniségéből. Ezek a termékek őszintén mesélnek képességeikről és tulajdonságaikról, a funkciójuk által inspirált diszkrét tanácsokat adnak a csomagoláson a felhasználónak, melyeket a mindennapi életben is alkalmazhatunk.

A termékek rendeltetése, hogy kapcsolatot teremtsen a felhasználóval. Kinézetével udvariasságot, figyelmet sugároz, a design a Davines szaktudás szellemiségének kifejezése. A termékek nagy része kézzel csomagolt ezzel is tisztelegve a felhasználója előtt. A More Inside család Angelo Seminara kreatív munkáinak közvetítése.

Parabénmentes, nem tartalmaz színezéket.

davines-parabenfree

davines-zero-impactZero Impact® Davines termék

A Zero Impact® termékek előállítása során felszabaduló CO2 kibocsájtást a Davines erdők telepítésével kompenzálja. Így nulla káros hatással van környezetünkre. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!