A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Fényes körmök a Shellac CND segítségével

Az ápoltsághoz hozzátartozik a körmökkel való foglalkozás is. Azonban, nem mindegy, hogy milyen lakkot kensz rájuk, hiszen a tartósság nagyon fontos szerepet játszik. Azt tanácsoljuk, hogy válaszd a Shellac CND körömlakkot, mert garantáltan jól jársz vele.

A fényes árnyalatoknak köszönhetően pillanatok alatt a figyelem középpontjába fogsz kerülni. A tapasztalat szerint, a webáruházban kapható körömlakk körülbelül 14 napig marad fenn, tehát nem kell minden nap külön foglalkoznod a manikűrözéssel. A remek színkínálatnak köszönhetően előbb-utóbb biztosan megtalálod a kedvenc árnyalatodat. A Shellac CND terméke igen rövid időn belül felvihető, és csak egy vékony rétegre van belőle szükség.

A szárításhoz kelleni fog egy speciális lámpa is, ezért ne feledkezz meg a beszerzéséről! Néhány perc múltán érik el a körmök a kívánt állapotot. A színes lakk a Shellac-rendszer második lépcsőfokát jelenti, ezért szükséged lesz egy alap- és egy fedőrétegre is a célok elérése érdekében. A leoldás sem ütközik nehézségbe, hiszen öt percet kell szánnod erre a műveletre.

A reszelés és a csiszolás hatására nem sérül meg a természetes köröm. Persze kelleni fog egy kis gyakorlás is annak érdekében, hogy igazán jó eredményt érj el. A Shellac CND használatát nem nehéz megtanulni, hiszen többféle, oktatási program közül lehet választani. A professzionális termékek csak azok számára elérhetők, akik már oklevéllel rendelkeznek. Ide OKJ-vizsgával rendelkező körmösök tudnak jelentkezni, mert az alapok ismerete elengedhetetlen.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Shellac CND #Shellac CND körömlakk