A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom
Menü

Partnerprogram kisokos

 2019. január 1-jétől bevezetésre került partnerprogramunk. Ez számunka is hatalmas újdonság! 
 Szeretnénk megköszönni a bizalmatokat és mivel számunkra az elégedettségetek a legfontosabb, így minden kategóriát úgy állítottunk össze, hogy előnyös  legyen számotokra. 

                                                                             

 

A csatlakozás előfeltétele az OKJ kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítés igazolása, amelyet a cnd@naillounge.hu email címre kell elküldened. Természetesen, amennyiben ezt korábban már megtetted, nem szükséges újra elküldened. Amennyiben a partnerprogramban szépségszalont üzemeltető cégként vagy egyéni vállalkozóként szeretnél részt venni, úgy a résztvétel feltétele a fenti szakképesítések valamelyikével rendelkező munkavállaló foglalkoztatása.

A kategóriák:

Standard csoport

A csoportba való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, továbbá bruttó 30 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 90 000 Ft értékű vásárlás. A Standard csoport tagjaként a vásárlásod értékének 10%-a hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban minden teljes árú CND termék után. 

Business csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 50 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 150 000 Ft értékű vásárlás. A Business csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 5% kedvezményt biztosítunk teljesárú termékeinkből és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban minden teljes árú CND termék után. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg és 20% kedvezményt biztosítunk a képzések áraiból.

Prémium csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 100 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 300 000 Ft értékű vásárlás. A Prémium csoport tagjaként a vásárlásod értékéből azonnali 10% kedvezményt biztosítunk teljesárú termékeinkből és a kedvezményes érték 10%-a pedig hűségpontként kerül rögzítésre a Webáruházban minden teljes árú CND termék után. További előnyök: új termékeket, kollekciókat előbb vásárolhatsz meg más vásárlóknál és 20% kedvezményt biztosítunk szalonberendezések, reklámanyagok és képzések áraiból. Továbbá a szalonod dekorálásához elkészítjük a matricáid kreatív elemeit.

VIP csoport

A csoporthoz való besorolás feltétele az OKJ-s kézápoló, műkörömépítő vagy lábápoló képesítésednek az igazolása, sikeresen elvégzett Certified Shellac PRO képzés, továbbá bruttó 500 000 Ft értékű kezdő vásárlás, ezt követően pedig negyedévente bruttó 1 500 000 Ft értékű vásárlás. VIP Partnereinknek egyedi kedvezményeket biztosítunk.

 

Hogyan kerülhetsz be a különböző kategóriákba?
Készítettünk számotokra egy egyszerű számolást.

Havi 40 vendéggel, azaz átlagosan napi 2 vendéggel számoltunk.
Ennyi vendéghez szükséges havi mennyiség:
7,3 ml Shellac Base Coat (35 szettre elegendő) 
12,5 ml Shellac Top Coat (40 szettre elegendő)
946 ml Offly Fast leoldó folyadék (39 szolgáltatáshoz elég)
222 ml Scrubfresh előkészítő folyadék (30 szolgáltatásra elég).

Ezeknek az ára együtt 30 150 Ft, és még ugyan nem beszéltünk sem az Isopropyl alcoholról, sem a színekről, de máris elérted a STANDARD kategóriát. Ha ehhez megvásárolsz 3 Shellac színt, már 48 120 Ft-nál tartasz. Ha havonta legalább ennyit vásárolsz, akkor 3 hónap alatt máris BUSINESS partner lehetsz!

 

Megbecsülésünk jeléül szeretnénk minden hónapban különleges, számotokra is előnyös ajánlatokkal jelentkezni, amellyel a szalonmunkát a későbbiekben is segíteni tudjuk.

 

Milyen előnyöket nyújtunk még számodra?

Táblázatunkban a különböző kategóriák teljesítési feltételei után megtaláljátok az egyes kategóriákkal járó további előnyöket, kedvezményeket, képzési lehetőségeket, és a referencia szalon programunk különböző szolgáltatásait.
 

 

A partnerprogram további feltételeiről és a hűségpontokról, jóváírásokról és kedvezményekről bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatsz:
https://www.shop.naillounge.hu/partnerprogram-35

 

Bármi kérdés esetén pedig fordulj hozzánk bizalommal a cnd@naillounge.hu email címen!

Keresés