A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Vinylux lakkozás lépésről lépésre

Ahhoz, hogy a lakkozásunk tartós legyen, a Vinylux levegőre száradó lakkokat rendszerben kell használni. Hogy ez mit is jelent?

 

Miután alapos manikűrt készítettél vendégeid kezén vagy saját kezeden, elő kell készíteni a körmöt.
Erre nyújt tökéletes megoldást a Scrubfresh, ami ideiglenesen elvonja a nedvességet és segíti a jobb tapadást, illetve zsírtalanít, portalanítja a körömfelszínt. 

FONTOS!
A körömfelszínt egyik CND színes rendszer használata előtt sem kell és nem is szabad felbolyhozni, bufferrel felsérteni, így a körömlemez egészséges marad, a lakkozás alatt és után is.

 

 

 

 

Ezután jön két réteg az általad kiválasztott Vinylux színből. Az első színes réteg biztosítja a tapadást a körömhöz, a második réteg pedig mélységet, teltséget ad a lakknak. 

FONTOS!
Mindig zárd a köröm éleit! Ezzel megnövelheted a lakkozásod tartósságát, és esztétikusabb is a lakkozás, ha nem hagyod szabadon az éleket.
A lakkot mindig rázd fel használat előtt. 

 

 

 

 

 

 

Harmadik lépésként jön a Weekly Top Coat, amely fényt ad a lakkozásnak és megvédi az elkészült lakkozást. Miután felkented a két réteg színt, várj 1-2 percet, és utána kend fel a fedőlakkot, ügyelve arra, hogy mindenhol befedd a színes réteget. 
Ezután várj 8,5 percet, míg lakkozásod teljesen megszárad.

FONTOS!
A Weekly Top Coatot sosem szabad felrázni!