A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Körömápolás, körömerősítés

Az egészséges, ép köröm elengedhetetlen, akár teszünk rá bevonatot, akár nem. Fontos, hogy karban tartsuk körmeinket, az azt körülvevő bőrt, hiszen kezünk mindig szem előtt van, így az első benyomás során elengedhetetlen szerepet játszik, emellett közérzetünkön is javít egy szép, elegáns, ápolt kézfej. És ennek az erős, egészséges köröm is a részét képezi!

A CND™ szerencsére bőven kínál termékeket, melyek a természetes köröm minőségének javításában és állapotának fenntartásában játszanak fontos szerepet, és akár együtt, kombinálva is alkalmazhatjuk őket. 

De ahhoz, hogy körmeink minőségében javulást érjünk el, mindenképp egy ápoló, körömerősítő termékre lesz szükségünk, melyből a CND™ kínálatában kétfélét is találhatunk.

 

És a minőség fenntartását, emellett a köröm melletti bőr hidratáltságát sem szabad elfelejtenünk, célszerű rendszeresen ápolni, és ezt bőrünk és körmeink mindenképp meghálálják!

A CND SolarOil és CND CuticleEraser kombinációjával egy igazi ápoló pakolást hozhatsz létre - ezt úgy érheted el, hogy miután felvitted a CuticleErasert a köröm melletti bőrre, egy-egy csepp SolarOil ápoló olajat is teszel rá vagy mellé, így együtt bemasszírozva pedig igazi kényeztető elegyet alkotnak!

A Kapcsolódó termékeknél megtalálod ezeket a fantasztikus termékeket, és hidd el, körmeid és bőröd igazán hálásak lesznek a megfelelő gondoskodásért!