A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Lecenté díszítő ecset (D1)

Ár:
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5055480709399
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Lecenté
Rövid szőrű díszítő ecset, vastagabb, mint a Lecenté D2 és D3 díszítő ecsetek.

Leírás

Ha azt gondolod, hogy minden glitter azonos – most kiábrándítunk!

Mint körmös szakemberek, mind tudjuk, hogy mennyire fontos a megfelelő termékek megvásárlása, fontos, hogy jó nevű márkákkal és forgalmazókkal dolgozzunk.Szeretjük tudni, hogy azonos gondolkodású emberek állnak a márkák mögött is, szem előtt tartva a te egészségedet és a biztonságodat! Miért van mégis az, hogy a körmös szakemberek nem figyelnek annyira a glitterek minőségére?

Maria Cientanni,a Lecenté kreatív igazgatója és társtulajdonosa megosztja veled, hogy miért fontos a megfelelő glitter megvásárlása, a megfelelő forgalmazótól.

“A körömcsillámok professzionális termékek-úgy mint a por folyadék és a zselé is. Mint minden professzionális terméknél, itt is fontos, hogy hogyan készül az, hiszen a végén a vendéged körmén landol!”

Íme néhány ok, hogy miért fontos,hogy megfelelő minőségű glittert válaszd, miben különbözök a Lecenté a többi glittertől.

 • Az olcsóbb glittereket nem megbízható gyártók készítik-nem a professzionalitást tartják szem előtt, nem készülnek olyan magas színvonalon, ahogyan a Lecenté termékei. A Lecenté csillámokat precízen vágták, nincsenek durva élek, ezáltal a körmösök még jobban és pontosabban tudnak dolgozni

 • Minden Lecenté glitter rendelkezik MSDS (biztonsági) adatlappal és összetevőkkel a terméken. Ha egy glitter nem rendelkezik ilyennel, nem felel meg a célnak. Ha elbizonytalanodnál, gondolj arra, hogy milyen híred lesz, ha a vendéged allergiás lesz az összetevőkre.

 • A Lecenté glitterek 100%-ig tiszta csillámok-kevés ilyen van. A másodosztályú glitterek szinte bármit tartalmazhatnak- igen, még fertőzéseket és bacikat is. Néhány még üveget, veszélyes fémeket is akár. Nyugodj meg, minket érdekel a te egészséged és biztonságod, így a Lecenté termékek csak glittert és glittert rejtenek.

 • A Lecenté csillogása ellenáll az oldószereknek, -ami azt jelenti, hogy nem kopik ki a szín alatta, nem sérül a szín, ha oldószerrel találkozik, például a CND Shellac-al. Nem minden glitter rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, ráadásul nem is kopik.

 • A Lecenté glitterek nem tartalmaznak ftalátokat,  a CIPSA követelményei szerint. Ez azt jelenti, hogy a Lecenté glittereket könnyebb eltávolítani, ellenben a többi piacon lévő glitterrel szemben, a ftalátok hiánya miatt így nincs szükség hőhatásra és erős oldószerekre.

 • A Lecenté követi a GMP elveit (Good Manufacturing Practices), így a Lecenté termékei a legmagasabb színvonalon készülnek. Többek között:

  • Épületek és felszerelések  – Minden Lecenté terméket biztonságos és tiszta környezetben gyártanak és tárolnak, szennyződésektől mentes helyeken

  • A felszerelések, amelyekkel a glittereket készítik, szintén szuper tiszták és megfelelnek minden elvárásnak

  • Személyzet – Évek óta tartó oktatás után már tudják hogyan készítsék el a legjobb minőségű glittereket neked!

  • A nyers hozzávalókat a megfelelő helyen tárolják, megőrizve őket a legjobb formában

  • Komoly gyártási folyamat során készülnek a termékek, szigorú előírások előzik meg a készítést

  • Minden glitter azonos, köszönhetően a laboratóriumi vizsgálatoknak

  • Címkézés- minden címke tartalmazza azokat az információkat, amikre szükséged van

 • Környezetbarát vagy? Mi igen! Követjük az  ISO 9001/14001 rendeletet. Ez azt jelenti, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon készülnek, a lehető legkevesebb környezeti kárral!

 • A Lecenté glitterek 95% hipoallergének,használatuk biztonságos- köszönhetően a komplex elkészítésüknek.

 • A magas színvonal bármilyen rendszerrel működik: CND Shellac-kal, körömlakkal, zselélakkal, akrillal,leoldható zselével. Itt az ideje, hogy csillogj!

Látod, kilenc érv amellett, hogy professzionális terméket használj!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!