A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A csapat

A csapat

Őszinteség, bizalom, tisztesség, partnerség, kommunikáció és elszámoltathatóság – a legfontosabb értékek, amelyeket a CND fennállása óta képvisel. Ez az a stabil alap, amelyre X Beauty Group. tevékenységét építi. Csapatunk elkötelezett abban, hogy a magyar körmösökhöz is eljusson az a tudás, tapasztalat, a kreativitásra és az örökös megújulásra ösztönző szemlélet, amelyet a CND partnerei a világ minden pontján élvezhetnek, ahol a cég hivatalos forgalmazón keresztül jelen van.

Olyan szakmai közösséget kívánunk építeni veletek, ahol az odafigyelés alapelvárás, a tudás érték, a pozitív hozzáállás és támogatás természetes, a jókedv pedig egyszerűen csak a társunk. Eredményeink a ti, a magyar körmösök sikereivel lesz majd mérhető. Ehhez az izgalmas utazáshoz sok ötlet van a tarsolyunkban, és nem félünk ezeket használni. Tarts velünk!

Ismerj meg minket, és fordulj hozzánk bizalommal bármilyen kérdésed, problémád, ötleted van, tegyél próbára minket: válaszolunk, utánajárunk, megoldjuk!

Ismerj meg minket kicsit közelebbről:


Kati, karmester

A és az X-Beauty Kft. ügyvezetője. Nem a CND az első prémium márka, amelynek hazai forgalmazásában közreműködik, de 2014 óta egyértelműen ez a fókusz: eltökélt szándéka, hogy a CND-t piacvezető márkává tegye Magyarországon. 2005 óta tevékenykedik a szépségiparban. Kiváló hazai és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Otthonosan mozog abban a közegben, amit az iparág vezető szépségipari cégei képviselnek. A szalonban azonban egy a sok dolgos kéz közül. Mindenben részt vesz, mindenkinek segíti a munkáját, azt teszi, amit a csapat többi tagjától elvár.


Roland, márka és marketing menedzser

Roland felel minden CND, :YOURS, Lecenté, Wax:One, LashUS és RevitaLash márkamegjelenésért és a promóciókért. A divatvilág és a szépségipar marketing specialistája, social media varázsló, így tőle kapod majd a hírleveleket is, amelyeket gondosan ír meg nektek! Az esetek többségében az Ó utcai irodánkban találkozhattok vele vagy rendezvényeinkken.


Lilla, logisztikai menedzser

A raktárunknak van egy törékeny mosolygós lakója, aki mindig ügyel arra, hogy mindenki a lehető leggyorsabban hozzájusson a rendeléséhez akár a webáruházban adta azt le, akár az üzletben kell egy nagyobb tételt összekészíteni. Nem biztos, hogy találkoztok vele, de nekünk fontos, hogy tudjátok, milyen sokat segít abban, hogy benneteket a leggyorsabban kiszolgáljunk. Lilla is megszerezte már körmös bizonyítványát, így tőle is bátran kérdezhettek!


Franciska, kreatív menedzser

Ciska áll a social média csatornáink többségének a hátterében, így ha kérdezni szeretnél tőle, bátran kérdezz Facebookon vagy Instagramon – igyekszik mihamarabb válaszolni. Ha bejöttök az üzletbe, vele fogtok első körben találkozni. Körmös, Shellac PRO, beauty blogger, szóval mindenben tud majd nektek segíteni.

Zsolt, üzletvezető

Zsolt a legújabb csapattagunk és az Ó utcai üzletünk rendben tartásáért felel. Vele is az üzlettérben találkozhatsz és már szinte mindenben tud neked segíteni.

Max, CND Education Ambassador - CND Oktatási Nagykövet, Budapest

Max egyik legtapasztaltabb CND oktatónk Magyarországon. Specialitásai a gyors szalondíszítések. Szalonjában nem csak manikűröket készít vendégeinek, hanem szuper hajkoronákat is készít.

Ivett, CND Education Ambassador - CND Oktatási Nagykövet, Szombathely

Ivett nem csak körmös, nemzetközi oktató, hanem műkörömépítő mester is. Specialitása a minimalista körömdíszítések. Kérdezz tőle bátran, mindent tud a körömvilágban. Saját szalonjában LashUS szempillaliftinggel is foglakozik.

Anikó, key account menedzser - értékesítő

Anikóval a CND márkával kapcsolatban fogtok találkozni. Ha új szalont nyitnál őt keresd, hogy egy egyedi csomagajánlatot tudjon neked adni. Anikó elérhetőségei: aniko.pajtas@xbeautygroup.hu

Laci, key account menedzser - értékesítő

Lacival a Wax:One, illetve a LashUS márkákkal kapcsolatban fogtok találkozni, illetve az oktatásokon. Segítőkész, bármiben is akadtok el, bátran keresheted e-mailben vagy telefonon. Laci elérhetőségei: laszlo.toth@xbeautygroup.hu

Gabi, Wax:One és LashUS oktató

Gabi az elsők között vált Wax:One és LashUS oktatóvá, így ezeken az oktatásokon főként vele fogtok találkozni. Saját szalonjában nem csak szőrtelenít és pillázik, hanem OKJ-s és Shellac PRO szakemberként is aktívan tevékenykedik. 

Bence, logisztikai asszisztens

Bencével ritkán találkozhattok az Ó utcai üzletünkben, mert mindig a háttérben tevékenykedik, hogy időben megérkezzen hozzátok a rendelésetek. Lillának segít a rendeléseitek összekészítésében, illetve az üzlettér és raktár rendben tartásában.

Keresés