A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Seo blog

Géllakk, és a körmös készlet többi elengedhetetlen tagja

2017. 06. 07. 15:35:00

Ha szeretnéd otthonodban magad megoldani körmeid ápolását, s ezzel együtt csinosítását, akkor ehhez néhány eszközre feltétlenül szükséged lesz. Természetesen a legszebb, és szemet gyönyörködtető „elemei” a készletednek az UV fényre kötő körömlakkok. 

UV lakkozás, akár otthonodban is

2017. 05. 31. 11:34:00

Az UV lakk ismertebb nevén zselélakk, vagy géllakk a műkörömzselé, és a tradicionális lakk előnyeit egyesíti, ötvözi a legoptimálisabb formában. A megfelelő módon előkészített körömlemezre pillanatos munka felvinni az anyagot, azon túl, hogy semeddig sem tart, a hibázási lehetőség is minimális. 

Géllakk és társai: igényes körmök a mindennapokban

2017. 05. 10. 14:40:00

Ha az igényes megjelenés kerül szóba, akkor a hajviseleten, a sminken, a ruházaton, az ezekhez társuló kisugárzáson túl a körmök állapotának is fontos szerep jut. Az ez iránti igény nem mai dolog, hiszen már évezredekkel ezelőtt is arra törekedtek a nők, hogy még stílusosabbá és sok esetben egyedibbé varázsolhassák körmeiket.

Géllakk az ápolt körmök szolgálatában

2017. 04. 28. 09:25:00

A körmök stílusosabbá varázsolása nem napjaink emberének igénye, hiszen már az ókorban is találkozhattunk olyan eszközökkel, kiegészítőkkel, melyek a díszítést szolgálták. Akkoriban főként csontot, természetes alapanyagokat és színezőket használtak erre a célra. A terület mára rengeteget fejlődött és olyan korszerű készítményeket használhatunk, melyekkel hetekre megvalósíthatjuk az igényes körmöket. 

CND Shellac vagy gél lakk az izgalmas színek kedvelőinek

2017. 04. 21. 17:06:00

Meguntad, hogy körmeidről már két nap után lepattogzik a lakk? Tartós megoldást keresel, melyet akár otthon is bevethetsz az igényes körmök érdekében? A CND Shellac nem gél lakk, mégis a legjobb választásnak bizonyul akkor, ha tartós, élénk színeket szeretnél viszontlátni körmeiden és nem bajlódnál néhány naponta a lakkozással. 

Hosszan tartó, zselés műköröm szett

2017. 04. 03. 13:00:00

A hölgyek tisztában vannak vele, hogy a műkörömépítés nem mindig egyszerű. A tökéletes végeredmény eléréséhez nem elég a tapasztalat, hiszen professzionális termékekre is szükség van. A webáruház kínálata kapóra jön ebben a helyzetben, hiszen itt vásárolható zselés műköröm szett. 

Shellac népszerűsége nő

2017. 03. 27. 10:00:00

Sokszor tapasztalható, hogy a hölgyek kifestik a körmüket, hiszen így sokkal stílusosabb lesz a megjelenésük. A különféle ruhákhoz is remekül passzolnak a szép árnyalatok, ezért érdemes válogatni a Shellac kínálatából.

Fényes körmök a Shellac CND segítségével

2017. 03. 20. 17:53:00

Az ápoltsághoz hozzátartozik a körmökkel való foglalkozás is. Azonban, nem mindegy, hogy milyen lakkot kensz rájuk, hiszen a tartósság nagyon fontos szerepet játszik. Azt tanácsoljuk, hogy válaszd a Shellac CND körömlakkot, mert garantáltan jól jársz vele.