A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Shellac népszerűsége nő

Sokszor tapasztalható, hogy a hölgyek kifestik a körmüket, hiszen így sokkal stílusosabb lesz a megjelenésük. A különféle ruhákhoz is remekül passzolnak a szép árnyalatok, ezért érdemes válogatni a Shellac kínálatából.

Az utóbbi időben egyre többen döntenek úgy, hogy részt vesznek a manikűrösöknek meghirdetett Shellac PRO továbbképzésen, amelyen könnyen megtanulható a termékek helyes használata. Ez azért különösen fontos, mert csak így kerülhető el a lepattogzás. Az alap- és fedőrétegnek köszönhetően a Shellac akár két héten keresztül is megőrzi hibátlanságát.

A szakértők szerint az elkészítéshez kelleni fog néhány kellék, tehát a beszerzésükről nem szabad megfeledkezni. A webáruház segítségével könnyen megállapítható, hogy pontosan mire van szükség a tartósság érdekében. A Shellac egyenletesen fedi le a körmöket, és kiváló a terülése is, ezért igazi örömöt jelent a vele való munka. Csupán egy vékony réteget kell felkenni belőle a kívánt felületre, tehát a megvásárlása kiváló befektetésnek számít.

Akár a színek kombinálására is lehetőség nyílik. Érdemes figyelemmel kísérni a divattrendek változásait, hiszen így lehetnek a körmök igazán trendik. Jelenleg 7,3 milliliteres változatban vehetők meg a termékek. Ez a mennyiség sokáig elegendő, hiszen nincs szükség az állandó újralakkozásra. A Shellac nem okoz csalódást akkor sem, ha a kéz, illetve a körmök nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Tanácsos nézelődni a honlapon a különleges ajánlatok között is, mert itt ritkaságokat fedezhetnek fel a vásárlók.

Tartalomhoz tartozó címkék: #Shellac CND #Shellac CND körömlakk