A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

CND - kéz- és körömápolás

A CND a körömipar leginnovatívabb és legmegbízhatóbb márkája. Küldetésünk egyszerű: a professzionális felhasználók (körmösök) számára a legjobb termékeket, oktatásokat és támogatást biztosítani - a legjobb, prémium körömszolgáltatásokért. Több mint 40 éve úttörő a professzionális körömápolásban. Az eredeti CND Shellac gél lakk szinte minden országban jelen van, prémium és professzionális szalonszolgáltatást kínál. Az ikonikus körömmárka az összes termékét saját maga fejleszti és teszteli az USA legmodernebb laboratóriumában, hogy minden magas színvonalú globális előírást betartsanak. Ezzel biztosítják a CND márkával dolgozó szakembereknek, hogy a legmagasabb hírnévvel és integritással rendelkező márkát használják.
 

Miért válaszd a CND márkát?

✓ Amerikai, prémium márka
✓ A CND nem károsítja a természetes körmöket
✓ A leggyorsabban eltávolítható gél lakk a világon
✓ Több mint 150 szín
✓ Gél lakk, körömlakk és műkörömépítő rendszerek
✓ Díjnyertes, innovatív összetételű termékek
✓ Világszínvonalú oktatás
✓ Vegán és állatkísérletmentes

CND Vinylux, a tartós ápoló körömlakk

Legyen gyors és tartós a körömlakkozásod!

A CND VINYLUX forradalmi, 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó körömlakk, melyet 2013 óta világszerte használnak professzionális körmösök és otthoni felhasználók egyaránt. A szabadalmaztatott CND VINYLUX formula számos technológia kombinációja, ez teszi a terméket igazán egyedivé: a továbbfejlesztett, légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. A PROLIGHT technilógia növeli a körömlakk tartósságát, természetes fény hatására. Nincs szükség UV vagy LED fényre, hiszen 8 és fél perc alatt levegőn tökéletesen megszárad.*

Körömbarát termékcsalád, használata során a körömlemezt nem bufizzuk, így a köröm a teljes folyamat során egészséges és ép marad. 7 káros összetevő mentes. Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK).

*Az előírásoknak megfelelő használat esetén, rendszerben használva.

Válassz tulajdonságok szerint

Kínálat
Kollekció
Pigmentáltság
Színválasztó
Textúra / Finish
Rendezés: