A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom
Menü

LashUS - kímélő szempillalifting

Emeld ki! Mutasd meg! Ez gyönyörű! - Igéző tekintet, amire minden nő vágyik!

Forradalmi megoldás a varázslatos szempillákért – LashUs szempillalifting. Új megoldás, amellyel a természetes pillákat már a tövektől megemelheted, így azok hosszabbnak és dúsabbnak látszanak akár 6-8 héten át. Nincsenek ragacsos nehéz pillák, csak tiszta, igéző tekintet. Felejtsd el, amit a szempillakezelésekről eddig tudtál. Képzeld el, hogy nehéz műanyag seprűk, ragasztó és más allergizáló anyag nélkül varázsolsz vendégeidnek igéző tekintetet. A saját pillái látszanak hosszabbnak és dúsabbnak, tartósan, akár 6-8 héten át. Természetes szépség - a LashUS szempillalifting ennek a lehetőségét adja a kezedbe

Lifting a szempillára. Megemelni, kiemelni, megmutatni, izgalmasabbá tenni a tekintetet - egy forradalmian új megoldás, amelyet azoknak a vendégeidnek is nyugodtan ajánlhatsz, akik korábban sem a műszempillát, sem a szempilladauert nem érezték kényelmesnek, esetlegesen allergiára panaszkodtak, vagy túl érzékenyen reagáltak a használt anyagokra.

A LashUS egy új, professzionális szempillamárka. Fejlesztői arra vállalkoztak, hogy a korábbi termékek előnyeit megtartják, de kiküszöbölik azok használatának hátrányait. Az eredmény egy valóban gyengéd és mégis tartós formula, a LashUS lift & fix lotion, amellyel már a tövektől egyenletesen megemelhetőek a természetes pillák, extra tartást adva azoknak. A szempillalifting kezelés utolsó lépése a festés, amely nemcsak a felső, hanem az alsó szempillákat is kiemeli. A kezeléshez segítséget jelentenek a márka által fejlesztett prémium eszközök is.

Kattints ide és ismerd meg a kímélő LashUS szempillaliftinget!

 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés