A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Elfogadom
Menü

Wax:One - szőrtelenítés

Nyújts kellemesebb és szinte fájdalommentes szőrtelenítést vendégeidnek!

Számtalan szőrtelenítési megoldás van már, amely fájdalommentes, kényelmes. Olyan azonban, amellyel az eredmény a gyantázáshoz hasonlítható, annak kellemetlen hatásai nélkül, eddig hiányzott a palettáról. Eddig! Megérkezett Magyarországra a WAX:ONE, amely a hosszan tartó bársonyosan sima  bőrrel ajándékozhatod meg vendégeid.

A gyantázás fáj, éget, a legkorszerűbb anyagokkal is erősen igénybe veszi a bőrt. Van, akinek napokig vörös foltok maradnak a bőrén. Az anyag ragad, használata kényelmetlen. Kozmetikus és vendég közös küzdelme az eredmény, a tényleg hosszan tartóan sima, szőrtelen bőr, amely egyéb szőrtelenítési módszerekkel meg sem közelíthető – ezért is vállalják még mindig oly sokan, ezt a módszert. Mit szólnál hozzá, ha egy olyan terméket lenne lehetőséged használni, amely eredményében ugyanezt nyújtja, a kellemetlen mellékhatások nélkül? Ezt kínálja a Magyarországon is elérhetővé tett WAX:ONE.

A WAX:ONE egy forradalmian új termék, nyoma sincs benne a sokaknál allergiát kiváltó fenyőgyantának. Rendszerben használva a grapefruit és kivi illatú wax nem tapad a bőrre, csak a szőrre, még a hónalj vagy az intim terület kezelését sem érzi meg a vendég. Búcsút mondhatunk a benőtt szőrszálaknak és a gyulladt bőnek is.

Prémium márka, elérhető áron: kiválóan tapad, gyorsan és egyenletesen olvad, megtartja az állagát anélkül, hogy szemcséssé, darabossá válna.

Gazdaságos: vékonyan rétegben kell felvinni. Gyorsan és egyenletesen olvad, rugalmas, követi a test vonalait. A munka hatékony, több vendéget fogsz tudni ugyanannyi idő alatt fogadni.

Gyors megoldás, így növelni tudod a szolgáltatásaid számát, ezáltal több bevételre tehetsz szert.

Tudatos választás: Érzékeny bőrre is tökéletes választás. Rendszerben használható, a lehető legkisebb fájdalommal jár.

Ismerd meg a prémium, szinte fájdalommentes szőrtelenítő Wax:One márkánkat!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés