A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

:Yours - körömnyomda

Nyomdázás még sosem volt ilyen egyszerű!

A :YOURS márkával tökélyre fejlesztheted a körömdíszítést. Olyan minőségű termékekkel találkozhatsz a márka kínálatában, melyek használata :GYORS, :EGYSZERŰ és :MÓKÁS. A márka célja olyan termékek fejlesztése és létrehozása, melyek jobbá és gyorsabbá teszik a szakipari és otthoni felhasználók életét egyaránt. 

A márka folyamatosan bővíti kínálatát, a nyomdalemezeken, nyomdalakkokon, nyomdázáshoz szükséges kiegészítőkön túl Element porok és glitterek megtalálhatóak a márka portfólióján. A termékek egymással is jól kombinálhatóak, így a végeredmény igazán mutatós, színes és szikrázó!

Nyomdalemezek

A :YOURS nyomdalemezek rengeteg változatos mintát kínálnak. Nagyobb, egybefüggő, kisebb, különálló minták - a :YOURS kínálatában biztosan megtalálod a tökéleteset. Használatuk nem igényel szaktudást, otthoni használatra is kiválóak.

Nyomdalakkok

Minőségi, egyedi, magasan pigmentált árnyalatok - a nyomdázás mindig éles és precíz. A lakkok gyorsan száradnak, a gél lakkok kicsapódási rétegében tökéletesen megtapadnak. Sima lakk esetében érdemes gyorsan dolgozni, a nem ragacsos felületre a gyors száradás miatt nehezebben tapadnak, de egy kis gyakorlattal semmi sem lehetetlen!

Element pigmentek és glitterek

Gyöngyházfény vagy teljes fedés? A :YOURS Element glitterekkel és porokkal minden lehetséges. Kozmetikai pigmentből készültek és 100%-ban műanyag mentesek. Emeld magasabb szintre a körömdíszítést, kombináld nyomdázással, dolgozd el gél lakkon, keverd fedőlakkba, zselébe vagy por-folyadék rendszerbe. A lehetőségek tárháza végtelen.

Nyomdázáshoz szükséges kellékek

A tökéletes nyomdázáshoz elengedhetetlen a tökéletes nyomdapárna. Legyen kicsit, tömör, nem átlátszó, vagy nagy, teljesen átlátszó nyomdapárna, a :YOURS kínálata minden igényt kielégít. Menj biztosra, hagyd, hogy beHALOzzon. A megfelelő tisztítás, tárolás és használat mellett hosszú évekig hű társaid lesznek a mindennapos munka és díszítés során is.

Válassz tulajdonságok szerint

Kollekció
Rendezés: