A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Géllakk, és a körmös készlet többi elengedhetetlen tagja

Ha szeretnéd otthonodban magad megoldani körmeid ápolását, s ezzel együtt csinosítását, akkor ehhez néhány eszközre feltétlenül szükséged lesz. Természetesen a legszebb, és szemet gyönyörködtető „elemei” a készletednek az UV fényre kötő körömlakkok. 

Olyan típusokat válassz, melyek megbízhatóságot, jó minőséget garantálnak, s persze, amik színben is tökéletesen passzolnak hozzád. A technika lelkét az UV lámpa alkotja, aminek köszönhetően, teljesítménytől függően hamar megköt az anyag. A te döntésed, hogy végül hány wattos készülékkel békülsz ki, de ha a gyorsaság prioritást élvez az életedben, akkor törekedj a minél nagyobb teljesítményű, professzionális eszköz megvételére. Ha az UV körömlakk, és a hozzá tartozó lámpa már adva van, akkor jöhetnek az apróságok.

A bőrfeltoláshoz bőrfeltolóra lesz szükséged. A bolyhosítás a CND termékek használata esetén nem szükséges. A portalanító kefére is szükséged lesz, ha a manikűrt elvégezted, ezért ezt se hagyd ki a szettedből. Ezt követi a Scrubfresh nevű előkészítő, majd jöhet az alaplakk. A leoldható fényzselé beszerzése is elengedhetetlen, annak érdekében, hogy az UV körömlakkal felvitt dupla réteg még tartósabbá váljon. Nagyjából ez az alap felszerelés, amivel rendelkezned kell, kellő lelkesedés, kreativitás mellett.

Ha díszíteni is szeretnéd körmeidet, azaz nem vagy kezdő a kreatívkodás világában, akkor ezt számos kiegészítő segítségével (kövek, matricák) megteheted, kiélve fantáziád termékenységét. Így pontosan olyan körmöket hozhatsz létre magadnak, melyekről álmodoztál, s melyek szó szerint a kezed nyomát viselik, és hirdetik.

Tartalomhoz tartozó címkék: #körömlakk #UV körömlakk