A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

UV lakkozás, akár otthonodban is

Az UV lakk ismertebb nevén zselélakk, vagy géllakk a műkörömzselé, és a tradicionális lakk előnyeit egyesíti, ötvözi a legoptimálisabb formában. A megfelelő módon előkészített körömlemezre pillanatos munka felvinni az anyagot, azon túl, hogy semeddig sem tart, a hibázási lehetőség is minimális. 

Természetesen ehhez lényeges kihangsúlyozni, hogy nagy figyelmet kell szentelj az ideális előkészítésre. A bőrfeltolás a nulladik lépés ebben a folyamatban, amit bőrfeltoló segítségével könnyedén megoldhatsz, majd formázzuk a természetes körmöt. A körömlemez bufizása, reszelése CND termékek használata esetén nem szükséges, sőt tilos. 

A fenti kis munkafázisokkal természetesen együtt jár a porképződés, melynek eltávolítása portalanító kefével elengedhetetlen. Végül, a zsírtalanítást se felejtsd ki a teendők közül, használd a Scrubfresh nevű előkészítőt. Ha ezek megvannak, akkor már veheted is elő az UV lakkot, a kedvenc színedben, és laza, könnyed, lakkozásban megszokott mozdulatokkal vidd fel az alaplakkot a precízen előkészített terepre, azaz a körömlemezedre.

Lényeges, hogy a réteg vékony legyen, és az anyag a bőröddel ne érintkezzen. Ne aggódj, ha utóbbi mégis bekövetkezne, akkor a köttetést megelőzően narancspálcával korrigálhatod a bakit. Az, hogy az UV lakk mennyi idő alatt köt meg a lámpa alatt, annak teljesítményétől függ. Ha az első színes réteg megkötött, akkor jöhet a következő réteg. Mindent ugyanúgy kell csinálnod, mint az első esetben, csak lazán, kényelmesen, vékonyan. Természetesen a másodjára felvitt réteget is UV lámpa alá kell helyezned, a teljes siker érdekében! Majd fényzselével zárd a kész körmöt, kötés után fixáld isopropil alkohollal.

Tartalomhoz tartozó címkék: #UV lakk #körömlakk