A webáruház a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használ. További információ

Prémium márkák
Professzionális termékek otthon
Gyors szállítás
Állandó támogatás

Paraméterek

Kategóriák Styling / Finish
Termékcsalád More Inside
Termék címkék:
#hajlakk

Davines Strong Hairspray hajlakk

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MISH400
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Davines

Láthatatlan, erős tartást biztosító Davines hajlakk, nagyon finom szemcséjű permet. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, felvitel után is formázható.

Leírás

Láthatatlan, erős tartást biztosító Davines hajlakk, nagyon finom szemcséjű permet. Struktúrát ad a hajnak, gyorsan szárad, felvitel után is formázható.

Használata:

Formázáshoz fújd a hajra 30 cm távolságból, majd fésüld át a hajat. Rögzítéshez direkt az adott területre is fújhatod. A haj sűrűségétől, hosszától és a kívánt hatástól függően 2g és 4g közötti mennyiséget vigyél fel a hajra a termékből.

Aktív természetes összetevői:

Extra tápláló összetevő
Extrém tartás

A More Inside termékcsalád:

A More Inside formázó család a kézműves munka értékét helyezi előtérbe, a termékek összetétele pedig a kreatív munkát teszi lehetővé.

A Davines számára a formázás olyan művészet, mely a legtöbbet hozza ki a felhasználó kreativitásából és egyéniségéből. Ezek a termékek őszintén mesélnek képességeikről és tulajdonságaikról, a funkciójuk által inspirált diszkrét tanácsokat adnak a csomagoláson a felhasználónak, melyeket a mindennapi életben is alkalmazhatunk.

A termékek rendeltetése, hogy kapcsolatot teremtsen a felhasználóval. Kinézetével udvariasságot, figyelmet sugároz, a design a Davines szaktudás szellemiségének kifejezése. A termékek nagy része kézzel csomagolt ezzel is tisztelegve a felhasználója előtt. A More Inside család Angelo Seminara kreatív munkáinak közvetítése.

Parabénmentes, nem tartalmaz színezéket.

davines-parabenfree

davines-zero-impactZero Impact® Davines termék

A Zero Impact® termékek előállítása során felszabaduló CO2 kibocsájtást a Davines erdők telepítésével kompenzálja. Így nulla káros hatással van környezetünkre. 

SaveSave

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!